Je eigen app als vakantiepark of camping?

Je ziet ze als paddestoelen uit de grond oppoppen, app’s voor de vakantieparken. In deze artikelen nemen wij je mee in de vraag “waarom zou ik een app moeten inzetten” en laten wij zien dat dit helemaal niet duur hoeft te zijn.

schedule 30 aug 2022
bookmark_border Marketing
create Gertjan

Communiceren met je gasten

De voornaamste reden om een app in te zetten zou kunnen zijn om te communiceren met je gasten. Van een nieuwsbericht tot een noodmeldingen je doet het in een handomdraai.

Een eigen app zorgt ervoor er dus voor dat je in direct contact staat met je gasten. Binnen de communicatie met gasten zijn er nog tal van opties. Denk eens aan contact met de technische dienst via de app? De mogelijkheden zijn talloos!

Meer omzet voor de horeca

Heb je horeca op het park? Dan kan je bijna niet meer zonder app! Van het bestellen van lekkere snacks tot het bestellen van de broodjes voor het ontbijt. De klanten waar wij de afgelopen jaar een app hebben ontwikkeld hebben de omzet in de horeca zien stijgen! De besteldrempel is nog lager en voor jullie als park kun je de drukte veel meer sturen en spreiden, dit voorkomt natuurlijk wachtrijen. Voor je collega’s en je gasten wel zo fijn natuurlijk als er geen wachtrijen zijn.

Daarnaast helpt een app je ook beter inspelen op de vraag. Dit voorkomt voedselverspilling en heb jij dus meer grip op de inkoop.

Van papier naar app

Wil je laten zien wat er allemaal in de buurt is of wil je het recreatieprogramma delen? Een app is een perfecte oplossing voor deze informatiebronnen. Het kan dus echt ingezet worden als verlengstuk van je receptie en speelt een grote rol in de inspiratie om de omgeving te ontdekken.

Heb je een recreatieteam of wil je openingstijden communiceren? Dat kan uiteraard in een app ook! Uiteraard zijn er nog meer van opties die ontzettend van belang kunnen zijn.

Groenstra werkt o.a. samen met Camping Comfort. Een mooi systeem die ervoor zorgt dat je zonder veel geld een super werkende app hebt. Groenstra helpt je kosteloos bij het inrichten van de app als je via ons Camping Comfort aansluit voor je park. Wij helpen je met de inrichting en promotie van je app en dit zonder extra kosten.


Benieuwd wat een app voor jullie kan betekenen?www.groenstra.nl/afspraak en maak een afspraak met onze specialisten!

Recreatie specialist

Gertjan Polet

Gertjan Polet is recreatie specialist en schrijft elke week een blog met nieuwe tips!